KIEMELT PARTNEREINK

GOMOLLA TAMÁS PÉTER (AGENTA-hoz leszerződve: 2011) Miért pont az Agenta?
Én is már a második évtizedemet kezdem meg a biztosítós szakmában, s a legfontosabb tapasztalatom: az marad meg itt, akire az ügyfelei mindig számíthatnak. Bízhatnak abban, hogy amit megvesznek, az a lehető legjobban igazodik az igényeihez.
Aki ebben a szakmában dolgozik, nagyon hamar szembesül azzal, hogy az igények mellett van egy másik meghatározó paraméter: Az ár!
Nos, meggyőződésem, hogy a független biztosításközvetítőké a jövő, hiszen - ahogy mondani szoktam "Mi nem menüt árulunk! Nálunk a'la carte választ a vendég! - Gyakran menü áron..."
Ahhoz, hogy gyorsan és szakszerűen végezhessük a munkánkat, elengedhetetlenül szükséges egy támogató "hátország"! Na, ez az Agenta!
2011-ben szinte ötletszerűen jelentkeztem, s az első "jó pontot" azzal kapta a cég, hogy leszögezték: nem dolgoznak akárkivel! A jelek szerint nem vagyok "akárki", úgy érzem, a helyemen vagyok... :-)

Elérhetőség: gomolla.tamas@agenta.hu mobil: +36 (30) 409 9464
Időpont: 2013. október 1.  
Referens személy:

GOMOLLA TAMÁS PÉTER
ATTILA-CON KFT (AGENTA-hoz leszerződve: 2011) Szolgáltatásom körébe tartozik a személyes pénzügyi tervezés, tanácsadás és a pénzügyi termékek közvetítése. Fontos számomra, hogy ügyfeleim kívánságait szem előtt tartva, megfelelően rugalmas koncepciókkal, folyamatos tájékoztatás mellett, az ügyfelekkel együttműködve szeretném alakítani a jövőjüket, a kínálkozó pénzügyi lehetőségeket kihasználva.
Ezekhez a pénzügyi szolgáltatásokhoz kerestem egy olyan biztosításközvetítő céget, ahol kellő rugalmassággal tudom ügyfeleimet kiszolgálni a baleset biztosítástól a helikopter biztosításig.
Egy volt kollégám révén jutottam el 2010 nyarán az AGENTA Consulting Kft-hez. Már az első kapcsolatfelvételnél láttam milyen szempontok alapján tudok partneri szerződést kötni A cégnél megismert minőségi és őszinteségi elvárások tetszettek meg leginkább. Ezek az elsődleges és egyben egyetlen szempont, amivel manapság a biztosítási piacon dolgozni lehet. Az AGENTA által biztosított szakmai, személyi- és technikai háttér segített leginkább az elmúlt három év alatt munkámban. A folyamatos képzés, friss információkhoz való jutás, a biztosítók kapcsolattartóinak megismerése is előre viszi ügyfeleim biztosítási portfóliójának kialakítását. A korrekt módon kialakított jutalékrendszer, a mindig pontosan megkapott jövedelem is mutatja az AGENTA komolyságát, hozzáállását szakmai partnereihez.
Az AGENTA-Consulting átlátható és biztos jövőt biztosító modellje gördülékenyebbé, sikeresebbé könnyebbé teszi a mindennapi munkámat.
Elérhetőség: barat.attila@agenta.hu mobil: +36 (70) 930 7923
Időpont: 2013. október 1.  
Referens személy:

BARÁT ATTILA
VADÁSZ IMRE ISTVÁNNÉ (KLÁRI) (AGENTA-hoz leszerződve: 2010) 12 éve ismerkedtem meg a biztosítási szakmával. Eleinte csak ki akartam próbálni , de beleszerettem és azóta nem tudom abbahagyni. Függő élet biztosítónál kezdtem , majd a folytatás függő kompozit , és egy bróker cég következet. 2010 - ben megkeresett az Agenta és 2011 óta partnerként dolgozunk együtt. Féltem újra kezdeni, de nem bántam meg.
Én ember központú vagyok, az az első és ez az Agenta részéről is így van.
Mit nyújt nekem az Agenta? Függetlenséget, színvonalas oktatást, a 26 biztosító nyújtotta lehetőséget, teljesítmény kényszer nélkül dolgozni, az a háttérmunka amivel a munkámat/kat segítik a 3 Kriszti , Rita és Vanda.
István és Tamás szervezése révén minden újdonság a rendelkezésünkre áll csak élni kell vele. Minden elismerésem - e 7 embernek , mert az eredményem az Ő érdemük is .

Elérhetőség: vadasz.imrene@agenta.hu, mobil: 36 (30) 981 8039
Időpont: 2013. október 1.  
Referens személy:

VADÁSZ IMRE ISTVÁNNÉ
AQUARIUS LINKED KFT (AGENTA-hoz leszerződve: 2009) Zoli 2005, Feri 2007 óta, közösen cégként 2009 óta igyekszünk kiszolgálni ügyfeleinket. Az Agenta számunkra 2009 óta létezik, és azért választottuk őket, mert szakmailag kiválóak, folyamatos fejlődést tesznek lehetővé számunkra, mindamellett, hogy nem támasztanak követelményeket! Így a minőségre helyezik a hangsúlyt, nem a kényszer értékesítésre, tehát a tömegeladásra. A támogatási rendszerük példás, jól felkészült, kedves, mindenre nyitott csapat segíti hatékonyabbá tenni munkánkat! Pontos, alapos, precíz és nagyon versenyképes a jutalékelszámolás. Időpont: 2013. október 1.   Referens személy:

DEÁK FERENC ISTVÁN+ GYULAI ZOLTÁN
INDEPENDENT-BROKERAGE-UNIT KFT (AGENTA-hoz leszerződve: 2012) 13 éve vagyunk a biztosítási szakmában, abból 12 évet függő közvetítőként dolgoztunk.2012-ben eljött a váltás ideje, aminek eredményeképpen az Agentával kötöttünk szerződést, mint független közvetítők.
Egyetlen dolgot bántunk csak meg, hogy ezt a lépést nem tettük meg hamarabb. Ennek okai: szinte minden biztosítóhoz tudunk szerződést kötni, az ügyfelek elégedettségére. Az Agenta szilárd háttér országként áll mögöttünk, mind emberi,mind szakmai, mind az oktatás terén, ennek ellenére mégis nagyfokú önállósággal rendelkezünk. A jutalékot precízen, pontosan számolja el az Agenta. Az Agenta folyamatosan figyeli a piac változásait és ahhoz alkalmazkodva fejleszti önmagát és ezáltal minket is. Minden informatikai szolgáltatása a mi munkánkat segíti. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek aki ÖNNÁLLÓAN akar dolgozni, ugyan ez nagy felelősséggel jár.
A mi esetünkben a választásra úgy került sor, hogy szóba sem jött más alternatíva. Akkor még nem tudtuk megfogalmazni ennek az okát,(talán Tamást idézhetném, miután hiába noszogatott minket, hogy a döntés előtt tájékozódjunk más cégekről is:"szerelem első látásra".)csak belevágtunk, de most már látjuk, hogy a legjobb döntés volt, amit hozhattunk, és a keresgetésre fordított idő csak pazarlás lett volna. A legjobb helyen vagyunk!

Elérhetőség: independentkft@agenta.hu mobil: +36 (30) 266 5059
Időpont: 2013. október 1.  
Referens személy:

ÓNODI ANDREA + VASZILNÉ SCHNEIDER ÁGNES
SURAM Kft (biztosítási szakmában eltöltött évek: 17 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2008) Sulyok Zoltán - sakmában 17 éve ; Sulyok Zoltánné - szakmában 9 éve 4 éve vagyunk Agenta partnerek. Pozitív, hogy 26 biztosítóval állunk kapcsolatban. Nincsenek kötelező oktatások, nincs teljesítménykényszer. Sok szakmai oktatás van, aki fejlődni tanulni szeretne, az Agenta lehetőséget biztosít. Elismerést, megbecsülést kapunk a jó teljesítményért. Mindenben számíthatunk az Agenta támogatására.
Elérhetőség: sulyok.zoltanne@agenta.hu ; Tel: 06303393973
Időpont: 2012. október 15.  
Referens személy:

SULYOK ZOLTÁNNÉ - SULYOK ZOLTÁN
ANALYSM KFT (biztosítási szakmában eltöltött évek: 7 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2009) Elsősorban azért vagyok az Agenta partnere, mert jónak és használhatónak tartom a szolgáltatásait és nagyon fontos számomra a korrekt ügyvezetés is. Időpont: 2012. október 14.   Referens személy:

MIHALOVITS FERENC
BALLÓK GYÖRGYI (biztosítási szakmában eltöltött évek: 8 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2010) Eddig különböző formákban tevékenykedtem a biztosítási piacon, míg végre megtaláltam a számomra ideális megoldást.
Az AGENTA által biztosított függetlenséget tartom a legfontosabbnak, hiszen azáltal, hogy rajta keresztül elérem az összes jelentős biztosítótársaság termékét, az ügyfeleimnek mindig a legjobbat, és számukra leghasznosabbat tudom ajánlani.
Az elvárások magammal szemben jelentősebbek, mint amit ők elvárnak tőlem, így különösebb nehézség nélkül tudom a munkavégzésemet az élethelyzetemhez igazítani.
Az AGENTA képzési rendszere rugalmas és sokrétű, ezáltal mindig megtalálom a fejlődésemhez szükséges oktatásokat, képzéseket.
A szó legnemesebb értelmében "munkatársakkal" dolgozunk együtt, akiktől minden támogatást megkapok a sikeres munkához.
És végül, de nem utolsó sorban a kialakított jutalékrendszer, a megbízható, gyors számlázás és utalás, pénzügyi elszámolás is rendkívül kedvező számomra.
Összefoglalva: Itt csak dolgozni kell, minden mást az AGENTA garantál a sikerhez!
Elérhetőségem: ballok.gyorgyi@agenta.hu ; telefon: +36 30/ 737-46-48
Időpont: 2012. október 14.  
Referens személy:

BALLÓK GYÖRGYI
MISKY CONSULTING KFT (biztosítási szakmában eltöltött évek: 14 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2008) Nagyon örülök, hogy az AGENTÁVAL szerződtem 2008-ban. Számomra fontos, hogy azonos filozófiát valljunk, vagyis az ügyfelek, partnerek színvonalas kiszolgálása, az ügyfélközpontúság, a professzionalizmus.
Én tanácsadónak és nem értékesítőnek tartom magam. Ügyfeleimnek igyekszem hasznos tanácsokkal szolgálni, valódi igényeikhez, problémájukhoz megoldást találni. Ehhez szükséges a megfelelő szakmai felkészültség, széleskörű szakmai tapasztalat és a jól működő biztosítói kapcsolat rendszer. Az AGENTA minden igényt kielégítő, professzionális technikai- szakmai hátteret biztosít mindezekhez, korrekt partneri együttműködésre és kiszámítható jutalék elszámolásra számíthat minden partnere.
Elérhetőség: misky@agenta.hu telefon: 30/9383-791
Időpont: 2012. október 13. Kapcsolódó módozatcsoport: Vagyonbiztosítás
Referens személy:

PAMPUK RITA
SMIDA JÁNOS (biztosítási szakmában eltöltött évek: 22 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2008) Életem egyik legjobb döntése az volt, mikor elhatároztam, hogy függő biztosításközvetítőből, független biztosításközvetítővé válok. A másik, hogy az Agenta-Consulting Kft partnere leszek. Ez a Cég számomra hihetetlen szimpatikus, a maga szakértő személyi állományával, a rendkívül jó informatikai rendszerével és talán leginkább az Ügyvezető rátermettsége a Cég vezetésére.
Elérhetőség: smida.janos@agenta.hu, telefon: 0620/9243662
Időpont: 2012. október 12. Kapcsolódó módozatcsoport: Vagyonbiztosítás
Referens személy:

SMIDA JÁNOS
2-TAG KFT (biztosítási szakmában eltöltött évek: 15 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2007) Amikor úgy döntöttem , hogy többes ügynökként tevékenykedem tovább , akkor a legfontosabb szempont az anyagi biztonság volt . Az Agenta Kft tulajdonosi háttere garanciát nyújt arra , hogy átlátható és pontos elszámolást kapok minden hónapban és a jutalékom pontosan megérkezik a számlámra.
Hatalmas előnyt jelent , hogy minden információ , a biztosítói anyagok, az állományom , a belső információk , a jutalékelszámolások , nyomtatványok mind megtalálhatóak az intranetes felületen .
Az Agenta munkatársai jól felkészült , segítőkész kollégák .
Szeretek itt lenni!
Elérhetőség: balasko.eva@agenta.hu, telefon: 30-6027954
Időpont: 2012. október 12. Kapcsolódó módozatcsoport: Vagyonbiztosítás
Referens személy:

BALASKÓ ÉVA
PJEVAJ C.S.I. KFT (biztosítási szakmában eltöltött évek: 4 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2008) Úgy érzem egy nagyon jó csapatba kerültem, ahol az Agentá-tól a technikai háttértámogatást, szakmai segítséget megkapom. Lehetőségem van a biztosítók szakmai továbbképzésén, valamint a saját oktatásainkon részt venni. Nagyra értékelem, hogy a kollégákkal való jó kapcsolat is sokat segít a mindennapi munkában. Összefoglalva én nagyon jól érzem magam ebben a csapatban.
Elérhetőség: csiki.agnes@agenta.hu, telefon: 20/497-1126
Időpont: 2012. október 12. Kapcsolódó módozatcsoport: Vagyonbiztosítás
Referens személy:

CSIKI ÁGNES
GYARMATI GYÖRGY (biztosítási szakmában eltöltött évek: 15 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2007) Az AGENTA-Consulting partnereként lehetőségünk van minden jelentős biztosító valamennyi termékét értékesíteni. Az intranetes felületen megtalálhatók a szükséges nyomtatványok, feltételek, kalkulátorok, leírások. Ha mindez nem volna elég, a háttér támogatás révén telefonon, e-mailen is rendelkezésre állnak a rendkívül képzett és segítőkész – feladatonként szakosodott – kollégák. A rendszeres oktatás és továbbképzés is az együttműködés szerves része, amit igyekeznek most már régió szinten is megszervezni. Versenyek, akciók is rendszeresek a cégnél, amik révén komoly utazások, pénzdíjak kerülnek kiosztásra. Munkánkat önállóan de nem egyedül végezzük.
Elérhetőség: gyarmati.gyorgy@agenta.hu, telefon: +3670/210-6141
Időpont: 2012. október 12. Kapcsolódó módozatcsoport: Vagyonbiztosítás
Referens személy:

GYARMATI GYÖRGY
LENTVOKOMPLEX KFT (biztosítási szakmában eltöltött évek: 20 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2007) Lentvorszki József vagyok és 2007 04. óta vagyok "tartós" kapcsolatban az Agentával. Biztosítói pályafutásom 1992. júniusában az akkor NN biztosító név alatt most ING biztosítónak ismert cégnél kezdődött. Úgy mentem hozzájuk mint függő képviselő,hogy ki kell próbálni ezt a számomra érdekes szakmát. Nem csalódtam. Rengeteg új dolgot tanultam meg, ami az élet egyéb területén is sokat jelentett számomra. Az ING-től mint üzleti igazgató 15 év után váltam meg. A piaci változások befolyásolták akkori döntésemet. Olyan alkuszcéget kerestem,ahol az ügyfelek és saját érdekeimet összhangba tudtam helyezni. Több bróker és alkusz cég vizsgálata után jöttem az Agentához. Döntésem helyességét az is bizonyítja,hogy azóta is remek a kapcsolat az itt segítséget adó irodai és kollégás dolgozókkal.
No de miért is. Tetszik az a rugalmasság, ami akkor is érvényesül, ha problémái vannak az embernek. Vezetőink maximális megértése és segítsége rendkívül fontos az ügyfél jó kiszolgálásában. Persze ez a mi hangulatunkon és zsebünkben is érezhető. Nem véletlen, hogy 5 talán 6 embert "toboroztam" hozzánk. Ha valaki valóban kötetlenül, jó háttérrel szeretné ezt a szakmát csinálni itt megtalálja a lehetőséget.

Elérhetőség: lentvo@agenta.hu , telefonszám: 36/20/9229467
Időpont: 2012. október 12. Kapcsolódó módozatcsoport: Befektetési egységekhez kötött élebiztosítás
Referens személy:

LENTVORSZKI JÓZSEF
NAGY ERZSÉBET MARGIT ((biztosítási szakmában eltöltött évek: 20 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2011) Nagy Erzsébet Margit vagyok. A biztosítási szakmában 1992. óta tevékenykedem.
2002-ig egy brókercégnél tanultam ki a szakma szépségét, ott tanultam meg, hogy mindég az ügyfél igénye, érdeke a legfontosabb. Én, egy kapocs vagyok a biztosító és Ügyfelem között, ezt soha nem tévesztettem szem elöl.
2011. májusig az Allianz Biztosító Zrt. függő üzletkötőjeként végeztem a munkám. A gazdasági verseny miatt, amit a biztosítók elég nagy árkülönbözettel oldottak meg, a szolgáltatás aránytalanságában, már tudtam, hogy az ügyfeleim érdekeit, csak kizárólagos függetlenségemmel tudom megoldani.
A Biztosítási piacon számos működő Alkusz és Bróker céget megvizsgáltam, a döntésemben, az játszott szerepet, hogy valóban meg tudjam tartani a függetlenségemet, az ügyfél érdekeit szem előtt tartva. Azt a szemléletet és emberarcú céget az AGENTA-CONSULTING BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTŐ Kft-nél találtam meg.
Egy olyan cég partnere vagyok, ahol emberi légkörben, az ügyfél érdekeit szem előtt tartva, szakmailag felkészült segítő kész kis csapat áll a rendelkezésemre, hogy a lehető legjobb ajánlatot nyújthassam az ügyfeleimnek. Az AGENTA- Consulting Biztosításközvetítő partnereként 26 Biztosító cég ajánlatai között, tudjuk az ügyfelem igényeit kielégíteni.
Van rá módunk, hogy bármilyen módozat esetében a Biztosító cégeket megversenyeztetni, így a legjobb és legkedvezőbb díjú szerződéseket köthet, az ügyfelünk. A biztosítási piacon történő változásokról folyamatosan értesítéseket kapunk. Az intraneten közvetlen kapcsolatban vagyunk, a nyilvántartás központi, jól kezelhető. A biztosítók szabályzatai az ügyfeleknek is bármikor elérhető. A jutalék kifizetés mindenkor a megállapodás szerint történik. Fontos számomra, az is hogy itt valóban egy mindenkire egyformán érvényes jutalék szabályzat érvényes. A biztosítási piacon az AGENTA-Consulting Kft-nek jó a hírneve és szívesen elégítenek ki akár extra ügyfél igényeket is. Kikérik a cég Partnerei véleményét új módozatok kidolgozásánál, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfeleink igényei érvényesüljenek.
A szakmai képzések folyamatos lehetőségével lehet élni. Lépést tartani a fejlődéssel.

Hibát nem tudnék benne találni, annak, aki nem tud, vagy nem szeret önállóan dolgozni, talán hátrány, mert itt senki nem fogja noszogatni, hogy dolgozzon!

Köszönet, hogy itt vagyok, nekem pont, így jó!

Időpont: 2012. október 12. Kapcsolódó módozatcsoport: Vagyonbiztosítás
Referens személy:

NAGY ERZSÉBET MARGIT
SZA-MÜ BT (biztosítási szakmában eltöltött évek: 6 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2007) Amikor az Agenta Consulting Kft-hez kerültünk, akkor elsősorban csak életes termékek értékesítésével foglalkoztunk. Munkánkhoz nagyon sok támogatást, iránymutatást kaptunk. Ennek köszönhető, hogy mára már több lábon állunk. Az ügyfeleink részéről felmerülő kéréseket az AGENTA professzionális háttértámogatása mellett maximálisan meg tudjuk valósítani. Persze előfordulnak apróbb elakadások, de ezeket mindig sikerül megoldani, hiszen a célunk közös: „Ügyfeleink igényei alapján a kockázati és takarékossági szempontok figyelembe vételével teljes-körű pénzügyi jövőtervezési megoldásokat kínálunk bármely élethelyzetre. Segítünk kiválasztani!” - www.szamubt.hu Elérhetőségek: szamubt@agenta.hu - 06-70/31-31-831 (SZABOLCSI ILDIKÓ)
szamubt@agenta.hu - 06-20/42-34-011 (MÜLLER NÁNDOR)
Időpont: 2012. október 11. Kapcsolódó módozatcsoport: Befektetési egységekhez kötött élebiztosítás
Referens személy:

SZABOLCSI ILDIKÓ - MÜLLER NÁNDOR
ÉRSEK-GÁL JÚLIA (biztosítási szakmában eltöltött évek: 17 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2008) Tizenhét éve foglalkozom biztosításközvetítéssel.Először, 1995-ben függőként egy ismert biztosítótársaságnál kezdtem.

Az AGENTA-nál 2008 óta dolgozom. A legfontosabb szempont, ami miatt váltottam az a függetlenség volt. Nem volt könnyű lépés, hiszen 12 év alatt felépített állományt hagytam ott. Mostanra már beigazolódott, hogy jól döntöttem. Az ügyfelek hozzám ragaszkodnak nem egy bizonyos társasághoz. Így függetlenként, pedig sokkal jobban tudok segíteni nekik is. A biztosítókat versenyeztetjük az ügyfeleink érdekében.

Az AGENTA-val kapcsolatban pedig csak pozitív tapasztalatom van. Szakmailag és emberi szempontból is megkapom azt a támogatást, amire szükségem van. A kollégákkal is jobb a kapcsolat, hiszen a nagyobb területi távolság miatt nem vagyunk egymás konkurenciái, és így szívesebben segítünk, adunk tanácsot, ötleteket egymásnak.
Elérhetőség: ersek-gal.julia@agenta.hu 06/ 30 4582371
Időpont: 2012. október 11. Kapcsolódó módozatcsoport: Vagyonbiztosítás
Referens személy:

ÉRSEK-GÁL JÚLIA
HBP CONSULTING KFT (biztosítási szakmában eltöltött évek: 12 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2010) Több, mint egy évtizedes biztosítói múlttal azért választottuk több alkusz közül az Agentát, mert folyamatosan fejlődő innovatív cég. Olyan gyors és precíz szakmai támogatást, ajánlat elemzést kapunk, melyet eddigi – függő - múltamban soha sem tapasztaltam. Így ügyfeleimet mindig szakmailag megalapozott döntésekkel tudom segíteni. Fontos, hogy magam választhatom fejlődésem és tevékenységem irányát. A jutalékot korrektül kezeli, a vezetőkkel viszonyunk valóban partneri. Emberi, barátságos, korrekt munkahely.

Elérhetőség: hbpconsulting@agenta.hu Kata 20/9513740; Attila 20/3322079
Időpont: 2012. október 11. Kapcsolódó módozatcsoport: Vagyonbiztosítás
Referens személy:

GOMBOS KATA - POÓS ATTILA
MENTOR KLUB KFT (biztosítási szakmában eltöltött évek: 12 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2010) A Mentor Klub Kft. tagjai 12 éve foglalkoznak biztosításközvetítői tevékenységgel. A cég az AGENTA csapatához 2010.-ben csatlakozott azzal a céllal, hogy egy megbízható, korrekt partnerrel dolgozzon együtt. Az eltelt 2 év bebizonyította, hogy jó döntés volt! Az AGENTA nagyban segíti és megkönnyíti a munkánkat, mivel tartja a kapcsolatot Magyarország biztosítóival, lehetővé teszi számunkra, hogy naprakészek legyünk a biztosításközvetítői területen. Ennek érdekében színvonalas oktatásokat szervez, rendelkezésünkre bocsát egy olyan felületet (Intranet), ahol minden információ elérhető, amire a precíz munkához szükségünk lehet. Köszönjük, hogy az AGENTA-CONSULTING KFT partnerei lehetünk!
Elérhetőség: 36(70)3696058 mentorclub@agenta.hu

Időpont: 2012. október 11. Kapcsolódó módozatcsoport: Befektetési egységekhez kötött élebiztosítás
Referens személy:

FORRAI GABRIELLA - SCHRENK TAMÁS
TEMPUS NOVUM Kft A FÜGGETLENSÉG maximális megvalósulása a termékpalettában, amelynek haszonélvezője az ügyfél. FÜGGETLENSÉG megvalósulása az AGENTA oldaláról a közvetítő partnerek irányában, "szabadkezet" engedve, hogy mindenki a maga által kifejlesztett módszer alapján szolgálja ki az ügyfeleit.
TÁMOGATÁS a közvetítők irányába, mely magába foglalja a legfrissebb információk eljuttatását és a modern, valóban használható infrastruktúrális eszközök folyamatos fejlesztését.
Elérhetőség: keletkft@agenta.hu; +36 (30) 737 4388
Időpont: 2012. október 11. Kapcsolódó módozatcsoport: Befektetési egységekhez kötött élebiztosítás
Referens személy:

SEBESTYÉN ANDRÁS
DIE LINIE UNGARN BT (biztosítási szakmában eltöltött évek: 14 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2009) 14 éves, a szakmában eltöltött múlttal már biztonsággal megítélhető hogy jó helyen vagyunk-e.
Korrektség, szakmai fejlődési lehetőség, egymás segítése, kiemelkedő jutalék, minden igényt kielégítő informatikai háttér és szabadság jellemzi az AGENTA-t.
4 éve megtervezem a jövedelmemet és a szabadidőmet úgy, ahogy én szeretném.
Nekem ezt jelenti a harmónia, azaz az egészséges egyensúlyt az élet és a munka között.

elérhetőség: novak.zsuzsanna@agenta.hu, tel: 30/9640244
Időpont: 2012. október 10. Kapcsolódó módozatcsoport: Befektetési egységekhez kötött élebiztosítás
Referens személy:

NOVÁK ZSUZSANNA
M.CO INVEST KFT (biztosítási szakmában eltöltött évek: 18 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2009) Szakmai szempontból egyértelműen jó döntésnek bizonyult az Agentához történő csatlakozásom. * Az ügyfeleim által megfogalmazott igényekre sokkal gyorsabban és
versenyképesebben tudok reagálni. * A legfontosabb az ügyfélköröm kiszolgálása és ebben minden segítséget
megkapok,akár olyan egyedi kérések esetén is, amit függőként nem tudtam megoldani. * Mind személyes mind szakmai szabadságom lényegesen nagyobb,mint előzőleg
bárhol dolgoztam.
Elérhetőség: marton.csaba@agenta.hu telefon:06-30-205-5353
Időpont: 2012. október 9. Kapcsolódó módozatcsoport: Vagyonbiztosítás
Referens személy:

MÁRTON CSABA
NAGYNÉ KINCSES MARIANN (biztosítási szakmában eltöltött évek: 15 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2007) +: Hiszem, hogy a mai bizonytalan, kiszámíthatatlan világban, nagyon fontos, hogy a munkánk folymán olyan vezetőkkel és kollégákkal dolgozzunk együtt, akik emberileg és szakmailag nem ellenünk vannak, hanem partnerek abban, hogy nyomás nélkül csapatként közösen menjünk előre a megadott cél felé.
Nem magányos farkasként kell előre haladni, megküzdve az árral, hanem használva a csapat kreativitását, erejét megyünk közösen előre, ami nemcsak a cég, de az egyén javát is szolgálja.
Igazából ez az Agenta Kft. munka attitűdje ez, ami ma már igen ritka a piacon, mondhatnám nem is létezik.
A munkák végzéséhez minden profi eszköz a rendelkezésünkre áll, amit időt, pénzt és energiát takarít meg, ami szintén nem megvetendő szempont, így az ügyfeleink felé gyors és korrekt ajánlatokkal, tudunk megjelenni.
Számomra az eszközökön túl, a háttércsapat munkája az, ami a legfontosabb a számomra. Mindig rendelkezésre állnak és segítenek, Ők azok Akik, nem csak a kollégáim, hanem a barátaim is.
Szerintem túl jó dolgom van:), amivel nem visszaélni, hanem értékelni kívánom a továbbiakban is.:))
Elérhetőség: kincsesmariann@agenta.hu telefon: 06/20-332-51-82
Időpont: 2012. október 8. Kapcsolódó módozatcsoport: Casco biztosítás
Referens személy:

NAGYNÉ KINCSES MARIANN
BÁRDINÉ ÁDÁM ERZSÉBET (biztosítási szakmában eltöltött évek: 15 év, AGENTA-hoz leszerződve: 2009) • Függetlenként, a biztosítási szakmán belüli továbbfejlődés lehetősége adott az Agenta-nál • Több éves tapasztalattal rendelkező , jól motivált üzletkötőknek ajánlom ezt a céget • Kiszámítható, korrekt a jutalékrendszer • Egyedi - nem élet - ajánlatok kidolgozásában versenyelőnyt ad az üzletkötőnek az Agenta • Az intranetes felület és a bázisnet rendszere segít eligazodni és az ügyfél javára fordítani a biztosítók versenyét.
Elérhetőség: adam.erzsebet@agenta.hu; +36 20 / 9810 - 518
Időpont: 2012. október 8. Kapcsolódó módozatcsoport: Befektetési egységekhez kötött élebiztosítás
Referens személy:

BÁRDINÉ ÁDÁM ERZSÉBET